OH HAPPY DAYS

Njut nu.
Jag slumrade till och vips så var allt det där roliga över. En helt fantastisk resa som jag kommer minnas som "Livets resa".
 
Jag försöker sammanfatta alltihop, ta igen allt som hänt, allt vi gjort och allt vi sett. "Njut nu", sa vi när vi stod och blickade ut över Grand Canyon, vilket för mig var alldeles för ofantligt att ta in. Så otroligt häftigt. Att jag har fått sett så mycket otroligt är rent utsagt otroligt. Nu sitter jag här tillbaka i mitt lilla källarrum och smattrar på tangetbordet i vanlig ordning. För bara några veckor sedan satt jag i en bil på route 66, sjöng med till låten "Girls just wanna have fun" med mina grabbar där bak. Låter väldigt härligt, men kunde vara ganska så ohärligt också. Mycket svett och pruttar. Tur var väl det att allt skratt kompenserade ut all ohärlighet.
 
När Elias fick oss alla att skratta så hårt efter vårt lilla tjafs på Forest Gump Point, när vi dansade bugg i spöregnet i Zion National park, när vi låg alldeles knäpptysta och lyssnade på creepypodden framför en öppen eld, när vi hoppade hopprep med en gigantiskt sjöväxt i solnedgången, när vi satt och berättade gamla goa historier på Cavern Inn, när vi inte kunde sova och skådade åskan mitt i natten, när vi fick punka på min bil i Newark och jag blev galen, när vi satt i bubbelpoolen och pratade snusk eller när jag fick krama om er för första gången igen efter 11 månaders uppehåll. Alla fina ögonblick att minnas. Så mycket glädje och så mycket vackert att vara tacksam över.
 
En 1245425089 bråkdel av de bilder som togs från resan, här från min mobil.