ALL YOU NEED IN A BOWL

Hello hello! 
Dålig sömn men väldigt mycket energi idag. Hmm.. går inte riktigt ihop det. Antar att morgondagen blir tröttisdagen. Men men, magen är glad idag och det är ju huvudsaken! 
 
Idag till lunch stekte jag ihop vit quinoa, ägg, tonfisk och-guacamoleröra (tre kokta ägg, en burk tonfisk, två stora msk guacamole och salt mosat med en gaffel), sockerärtor och hackad grönkål tillsammans med en hel del olivolja och lite havssalt. Toppade även med några coctailtomater för både synens och smakens skull. Jag kokade quinoan imorse medan jag gjorde ungarnas frulle och slängde in i kylen under dagen för att slippa göra det efter gymmet. Det var bara att steka den tillsammans med allt det andra, vilket sparade tid minsann och var superskönt när jag kommer hem och var hungrig. 
 
Näringsrik lunch med bra proteiner, kolhydrater och nyttigt fett. Quinoa är ett suveränt alternativ till kolhydratskällor såsom pasta, bröd, ris, potatis osv. Ett litet superfrö som inehåller mycket högkvalitativt protein, omega 3, kalcium, zink, B-vitamin, järn, E-vitamin och fosfor. Inte nog med det så är det fritt från gluten och är väldigt gott med sin (en aning) nötiga smak. Jag älskar att ha quinoa i sallader eller blanda ihop den med pesto, fetaost och grönsaker tillsammans med något köttigt, typ kyckling, lax osv.
 
Jag kan bli lite trött på kalla sallader och gillar gärna varm mat, vilket jag märker att min mage också gör. Detta var varmt, saftigt och väldigt gott. 
 
Have a wonderful day friends! 
 
rememberthiis.blogg.se

Gott :)

Svar: Jajjamän! :D
Moa Andersson

Fairyland surprises

Ögongodis! Så fina färger!

Svar: Det är så sant att man äter även med ögat! Tack! :D
KRAM
Moa Andersson