GREEN IS CLEAN

Då min mage varit knas så har jag försökt vara så snäll mot den som möjligt. Te, smoothies, inget gluten och inte heller mycket laktos, fisk istället för rött kött, havregrynsgröt med linfrön till frulle, mindre stress och mindre träning. En liten detox för att hamna på banan igen. Jag blir så trött när jag inte kan träna eller överhuvudtaget röra mig ordentligt på grund av kramper och en ständigt orolig mage. Att en helg utöver det vanliga ska förstöra så. Det är trist. Men men, tur är väl att kroppen är som ett plåster själv att det går fort tills det är bra igen. Jag bara hjälper till lite på traven.
 
Smoothien nedan innehåller avokado, spenat, chorella & spirulina (väldigt lite), kiwi, mango, vatten, mandelmjölk och lite lime. Den blandade jag ihop med chiapudding.
 
På tallriken ser ni en avokado/tonfiskröra med ett stekt ägg och sockerärtor.
Grönt är skönt hörrni
 
Anton

Varför ser jag en häst i smoothien?! Sjukt coolt, haha!

Hoppas allt är bra med dig Moa (bortsett från magproblemen)! Tiden bara flyger fram när man har kul, jag har varit borta ett år redan men det känns verkligen inte så! Ta vara på tiden och ha en fortsatt trevlig vistelse!! Kram!

Svar: Nämen tjenare Anton! Haha en häst? Ja men kanske det!! På tal om hästar så saknar jag dem väldigt mycket!
Allt är fint med mig, faktiskt väldigt bra i nuläget. Tiden bara flyger iväg och jag vill inget annat än att stanna här. Jag ska verkligen ta vara på tiden så bra jag kan! Hoppas att allt är bra med dig Anton!
KRAM
Moa Andersson

Sarah

Låter jobbigt me magen :/

Svar: Ja, men nu är det över!
Moa Andersson

Emma -Merakibeauty.se

åh så gott och fräscht :)

Svar: Tack, och gott och fräscht var det! :DKRAM
Moa Andersson