MY WEEKEND

Åååååh vårkänsla! Underbara härliga vårkänsla och fantastiska New York! Förra helgen när jag var i city så var det så kallt att näsan nästan ramlade av..typ. Det var bara besvärligt. Denna helgen däremot satt folk ute och fikade, skrattade och njöt av solen. Det var vårjackor och solglajjer istället för tunga vinterjackor. Alla var bara så glada och jag typ njöt av att se alla. Glada människor smittar av sig minsann! 
 
Jag var ute och sprang också, under helgen. Minns inte när det hände sist. Det var rent utsagt underbart att få stånkas och svettas i frisk vårluft, som jag har saknat min gamla löparlycka. Gymmet kändes helt plötsligt skittråkigt. Bortsett från det så har jag hängt med vänner. Vi har myst och bara mått gött. Igårkväll efter att jag skjutsat runt från och till path station i nya bilen så brummade jag och hämtade upp Olivia för att dra till Julie och Annalena på Kardashians kväll. Oj juste! Jag har fått mig en ny Au Pair-bil förresten! En asgullig liten Nissan Juke! Och just de, jag har skypat med mina kära päron också, och Ellen förstås. Det var längesedan nu. Goa mamsen å papsen, man blir ju så glad av er!
 
Jepp, that was it för denna helg. Nu är det måndag och jag är glad. Imorgon är det tisdag och då ska jag också vara glad. Ha de!