NEED SOMETHING NEW

Yep, idag var det tröttisdagen minsann! OCH även hungerdagen skulle jag nog vilja säga! Dock bra sömn och god frukost (havregrynsgröt gjord på havregryn, vatten, chiafrön, linfrön, vaniljproteinpulver, kanel och salt toppat med en banan, jordnötssmör och mandelmjölk med ett kokt ägg på sidan av) som gjorde min start. Detta är min frukost cirka alla dagar i veckan typ. Har snöat in mig på havregrynsgröt och älskar vilken energi och mättnadskänsla den ger.
 
Jag åkte därefter till gymmet och körde lite mage, hopprep och stretching. Efter det blev jag så jäkla hungrig bara sådär och fick åka hem en aning tidigare än vanligt för att fixa ihop lunch. Haha älskar att jag just skrev om havregrynsgröten som gav sån mättnadskänsla.. Men idag verkade den inte lika bra som alltid tydligen.
 
Lunchen bestod av två stekta laxbitar, kokt broccoli och sötpotatismos tillsammans med Veckans bläcka som fick stå för underhållingen under lunchen. Självklart blev jag inte mätt av det heller så jag gjorde mig en smoothie som gjorde susen. Jag tror dock jag vet var skon klämmer. Mensen är påväg, vilket gör mig konstant hungrig. Men men, mat är ju gott, hihi! 
 
 
Idag kände jag mig typ lite tom (bortsett från hungern). Jag kände bara att jag behövde något nytt, något för att skaka om vardagen lite. Fick en sån där "livet är trist"-känsla helt plötsligt. Att allt bara rullar på och varje dag ser likadan ut. Jepp, det ska jag nu ändra på. Jag har bestämt mig för att hitta ett nytt mål att uppnå. Jag vet dock inte vad än, men klurar lite på det. Ni får gärna tipsa mig om något kul! Jag bestämde mig även för att köpa mig en sax och lite hårfärg imorgon. Jag är snål och vet hur man klipper och färgar hår. Funderade på att klippa kort, men jag är för feg. Det får bli topparna och lite mörkare chokladbrunt, det passar mig bäst. 
 
Nej nu måste jag upp och fixa middag till familjen. Köttbullar, tomatsås och pasta serveras som middag denna torsdag! 
Ha det gött! KRAM