ENJOY IT

Värme och sol, inga lyckopiller behövs här inte! Jag och Kalenga passade på att ta en skön promenix i South Montain reservation idag när vädret var som bäst. Kalenga träffade jag på tåget påväg till New York en gång. Han behövde hjälp med en tågbiljett-app så jag hjälpte honom och därefter började vi snacka och därefter blev vi vänner. Han är från London, eller ursprungligen från Afrika någonstans men studerar numera i South Orange, en stad tio minuter från där jag bor. Jag kan dock inte undgå att fnissa lite åt hans brittiska dialekt. Så charmig!
 
Bortsett från promenixen så har jag varit på gymmet, lagat lunch, hälsat på en vän, jobbat som vanligt och lagat middag. Idag bjöd jag på baconlindade kycklingfiléer tillsammans med egengjord tomatsås, rostad blomkål, sweet potato fries och som grönt serverade jag tre olika skålar, en med riven trefärgad morot, en med bladspenat och en med selleri. Haha så himla mycket färg verkligen. Men det blev väldigt gott, om man får skryta, och det får man. 
 
Nu är klockan 8:26 pm. Jag ska slänga på tv:n medan jag borstar tänderna, byter om och kollar igenom allt jag missat på sociala medier innan jag hoppar i säng. Kvällsrutinen det. Godnatt gummor och gossar!