HOMEDAY

Hej, tjena, halloj & tjenixen!
Idag är jag en Au Pair med ett sjukt värdbarn, vilket innebär en hel dag i huset. Jag har väldigt svårt att vara inne en hel dag. Jag blir nästintill galen. Måste liksom ut och andas, träffa lite folk och så. Men min värdpappa var så snäll att han lät mig dra till gymmet imorse innan han drog iväg till city på jobb. Det blev en liten snabbis, men lyckades ta mig igenom några superset för benen innan jag blev tvungen att åka tillbaks hem. Den bästa träningen är ju faktiskt den som blir av. Fick även träffa alla mina gymkompisar en snabbis, vilket gav mig den sociala mängd jag behövde för idag. Alla är så goa där. "Hello Anna Moa, you look awesome today".
 
Så idag har jag även kollat på Grey's anatomy, tagit hand om sjuka Mason, byggt lego (byggde ihop värsta coola planet), spelat lite keyboard, käkat, hjälpt Jamie med spanskan, tvättat, snackat med mamsen, papsen & lillebror, städat och lite annat smått och gott. Nu ska jag börja med middagen så att den är klar tills min värdmamma kommer hem. Efter det är jobbdagen slut och jag kanske drar mig över till Olivia en sväng. Vi får se.
 
Efter gymmet slängde jag ihop en smarrig smoothie gjord på banan, frusen mango och jordgubb, vaniljproteinpulver från quest protein och mandelmjölk. 
 
 
Veronica Wallgren

Gott!

a n n i k a

Mums!