SNACK O' CLOCK

Solen skiner, det är måndag, jag har precis blivit klar med all tvätt, mathandlingen för veckan är checkad och nu har jag lite egentid innan jag ska hämta upp ungarna från deras playdates. 
 
Började min morgon som jag alltid gör, med min havregrynsgröt, jordnötssmörs-och banantallrik tillsammans med en kopp te innan jobbet. Havregrynsgröt är väl för underbart, har funkat i alla tider och går att variera på så många vis. Gotta love it! Efter morgonpasset drog jag mig till gymmet för att trötta ut benen lite och åkte därefter hem för lunch, sedan mathandling och tvättvikning.
 
Hektisk dag behöver påfyllning emellanåt. Jag kör alltid på ett snack mellan lunch och middag, vilket brukar variera. Allt från smoothies, frukt med nötssmör, nötter, riskakor med pålägg, yoghurt och granola, kalkonrullar osv. Det beror på humöret vad som blir. Idag blandade jag ihop lite mandlar och cashewnötter som jag knaprade på medan jag lyssnade på det senaste avsnittet av Fredagspodden och därefter Den fantastiska resan
 
Skön dag än så länge. Nu skall barnen hämtas och därefter skall middagen lagas. Ikväll bjuder jag på ostgratinerade crepes med tacofärsfyllning och en fräsch sallad till. Hoppas på glada miner. 
Ha en fortsatt fin dag gott folk! 
Kram kram
 
Veronica Wallgren

Gott :)