MY CRIB

Något jag saknade när jag var i USA var att inreda och fixa i rummet/hemmet. Där bodde jag nämligen i ett litet källarrum där varken naturligt solljus, växter eller vita ytor fanns, vilket inte var så inspirerande att lägga någon kreativ energi på. I mitt rum här hemma däremot, här finns det nästan inget annat än vita ytor, växter och ljus, vilket jag älskar.
 
Det ska vara tavlor, målargrejer, sköna kuddar, gosedjur, personliga foton, massa stearinljus, gröna härliga växter och det ska dofta mjukt och fräscht. Jag vill också att man ska kunna känna av en charm, en personlighet och eget hantverk i rummet.
 
Mamma har slipat och fixat trägolvet så himla fint (doftar så otroligt gott med lite grönsåpa), jag har målat väggarna och taket vitt, sedan gjort mig av med allt plastigt och tråkigt, målat gamla småhyllor och fönstergavlar lite slarvigt, rotat ute i boden efter gamla och skruttiga grejer, målat tavlor och hängt upp, sparat mitt gamla målarbord som pappa snickrade ihop till mig som liten och inrett med växter, ljus och andra sköna grejer. Jag har fortfarande lite smågrejer att ändra på. Min koppsamling måste få sig en annan plats än golvet.
 
Att sitta nyduschad i rummet på kvällen med The Funeral spelandes på jamboxen, tända stearinljus och njuta ev en kopp te tillsammans med vovven eller katten i sängen, det är gött det. Då mår jag fint.
 

KARLSTAD COMEDY - FOTOGRAF

Hej på er. Hoppas att ni alla fått er en bra start på denna tisdag. Som jag nämnt i tidigare inlägg så är jag med och fotar på Karlstad Comedy som min granne Erik Axelsson håller i. Förra veckan var Marcus Berggren, Therese Sandin, Tommie Lyckesol och Kristoffer Appelquist där och gav oss alla ett gott skratt. Helt smockat denna gång och glädjetårarna sprutade från nästan varenda en i plubiken. En lyckad kväll med andra ord!
För er som är intresserade av nästa show så är den 27 oktober 19:00 på Clarion Plaza i Karlstad. Släng ihop ett gäng vänner och dra dit vettja. Mer information hittar ni HÄR.
 
Så, här ett urplock från torsdagens skrattkväll!
 
Marcus Berggren
Therese Sandin
Tommie Lyckesol
Kristoffer Appelquist