WORK

Hej på er. Idag är det torsdag och jag sitter och redigerar bilder, målar naglarna och kollar Helens senaste vlogg medan regnet öser ner utanför. Multitasking yes! De senaste dagarna har jag mest ägnat mig åt röjning och städning. Har eldat upp en massa skräp samt gamla kläder och gjort mig av med allt onödigt. Nu är det så fint och städat i rummet mitt. Känns så skönt att vakna upp i ett rent och fräscht rum i MIN sköna säng med nytvättade och doftande lakan. Pedanta jag klarar inte av all röra och städar upp efter alla andra slarvisar här hemma för jämnan.
 
Ikväll ska jag vara fotograf på en standup show i Karlstad, vilket ska bli jättekul. Vill försöka ta tag i mitt fotande och se vart det leder. Så om ni själva eller vet någon som behöver en fotograf till vad det nu kan vara så ställer jag gladerligen upp. Kör gratisjobb för tillfället för att få ihop lite schyssta bilder och för att helt enkelt börja någonstans.
 
Nu ska jag ringa på en bil som jag hittade på blocket samt höra av mig till UNI angående studier. Inte nog med det så ska jag på arbetsintervju imorgon. Ojojoj så mycket vuxengrejer. Moa ska väl också växa upp en dag.
 
Bjussar på lite bilder från när jag hälsade på Oskar och Helen härom dagen. OCH Ingmar, Greta, Benny, Håkan, Sören, Doris och hennes fem kattungar.. Haha nej brist på fyrbeningar har de inte.
Här har ni Ingmar!
 
 

HOME SWEET HOME

Jaha, då var man på hemmaplan igen, bara så där. Kan tycka att det är lite svårt att svara på "Hur känns det att komma hem igen?", som man får dagligen. Jag är nog mest trött skulle jag vilja säga, och lite tom. Förutom det så är jag väldigt glad över att se mina nära och kära igen. Och förutom det så fryser jag HELA TIDEN. Herregud vad kallt det är haha.
 
Det är lite jobbigt, lite tomt men också väldigt skönt. Jag kan slappna av på ett annat sätt och njuter av alla små ting som jag saknade när jag var i USA. Vi tänder stearinljus hela tiden, vi kramas och gosas, tar mysiga promenader, lyssnar på svensk musik och jag fixar en massa i mitt rum. Små enkla saker som inte riktigt fanns med i vardagen i USA.
 
Har inte varit så fotosugen men har i alla fall fått mig några söta bilder från mina dagar tillbaka i Sverige.
Ha en fin dag!
Kaos, kaos och ännu mer kaos..
 
 
 

SOULCYCLE

Idag testade jag på något nytt mina vänner, nämligen soulcycle! Min vän Linnea bjöd med mig på ett gratispass i Short Hills idag för att testa på. Det är ju i och för sig väldigt likt traditionell spinning, fast väldigt amerikaniserat och fancypancy, som Emelie skulle säga. Superkul verkligen! Instruktören kom fram och pratade med alla innan passet och fick en verkligen att känna sig viktig. "I'm so glad that just YOU are here Moa, I hope you'll enjoy my class. If need any help just let me know". Även under passet pushade hon alla enskilt, ibland kunde man höra "Good job Moa, you got this!". Passet var cirka 45 minuter med blandat intervaller, viktträning och vanlig cykling. Svettigt och gött minsann!
.