WORK

Hej på er. Idag är det torsdag och jag sitter och redigerar bilder, målar naglarna och kollar Helens senaste vlogg medan regnet öser ner utanför. Multitasking yes! De senaste dagarna har jag mest ägnat mig åt röjning och städning. Har eldat upp en massa skräp samt gamla kläder och gjort mig av med allt onödigt. Nu är det så fint och städat i rummet mitt. Känns så skönt att vakna upp i ett rent och fräscht rum i MIN sköna säng med nytvättade och doftande lakan. Pedanta jag klarar inte av all röra och städar upp efter alla andra slarvisar här hemma för jämnan.
 
Ikväll ska jag vara fotograf på en standup show i Karlstad, vilket ska bli jättekul. Vill försöka ta tag i mitt fotande och se vart det leder. Så om ni själva eller vet någon som behöver en fotograf till vad det nu kan vara så ställer jag gladerligen upp. Kör gratisjobb för tillfället för att få ihop lite schyssta bilder och för att helt enkelt börja någonstans.
 
Nu ska jag ringa på en bil som jag hittade på blocket samt höra av mig till UNI angående studier. Inte nog med det så ska jag på arbetsintervju imorgon. Ojojoj så mycket vuxengrejer. Moa ska väl också växa upp en dag.
 
Bjussar på lite bilder från när jag hälsade på Oskar och Helen härom dagen. OCH Ingmar, Greta, Benny, Håkan, Sören, Doris och hennes fem kattungar.. Haha nej brist på fyrbeningar har de inte.
Här har ni Ingmar!
 
 
Lena

Vadå för bil? 💕