17.02.16

Idag sitter mina kära resevänner på flyget till Bali, och jag sitter här och ivrigt väntar tills det är min tur att åka iväg. 10 dagar kvar tills Vasaloppet och 17 tills jag ligger på Bali och bara njuuuter. Livet blir lite roligare när man har något att se fram emot.
 
Hur har eran dag varit? Själv vaknade jag på rätt sida vilket resulterade i gott humör och en lättsam dag på jobbet. Äntligen är min Martina tillbaka på jobbet som varit sjuk alldeles för länge. Hon är den som uppskattar allt mitt dagliga tjöt så det känns så härligt att jag fått babblat av mig ordenltigt igen. Hon får en guldstjärna i kanten varje dag den tjejen.
 
Förutom jobbet så hann jag en sväng till gymmet med lillebrorsan så vi körde ett snabbt mag-och bålpass. Därefter hem till den efterlängtade Taco-torsdagen hos Oskar och Helen, som för övrigt infaller varje torsdagkväll klockan 18. De bästa av människor och den mest utsökta av tacos lagad av ren kärlek, kombinationen är rent välbehag och njutning på högsta nivå.
 
Lakanen är bytta, rummet städat, jag duschad och den sköna känslan får avsluta min torsdagkväll. Imorgon är det fredag hörrni, trevligt trevligt!
 
Godnatt!
En stor kram till er alla.
Bilder från en dag i New York när jag och min vän Marco lekte lite i studion.