FASTER-MOA

Äntligen får jag också dela med mig av den fantastiska nyheten! Min bror Oskar och Helen ska få tillökning i familjen!!! Inte en get, katt eller ett får denna gång, utan en liten bebis! Mamma-Helen och pappa-Oskar, hihi låter väldigt fint i mina öron. Faster-Moa låter inte så pjåkigt heller för den delen ;)
 
Jag och resten av familjen fick veta detta när vi var bjudna över på middag hemma hos Oskar och Helen för två veckor sedan. Efter det har jag bara gått och väntat på att Helen skulle släppa bomben i media så att jag också kunde få grotta ner mig i en massa bebisprat. Finns inte mycket att vara bitter för nu inte, när något så underbart väntar. Den 13 Augusti är det sagt. Åh så mycket lycka!
 
För er som inte vet vem Helen är så tycker jag verkligen att ni borde kolla in hennes youtubekanal HÄR. Hon är en stjärna!
 
Bortsett från allt bebisprat idag så har jag varit på en sagolik promenad med Ellen, kollat på fotbollscup, gymmat, myst med familjen och lagad matlådor för hela veckan. Ett bra avslut på denna helg. Imorgon är det måndag igen, tagga!
 
Godnatt och kram på er. Hoppas att ni har haft en fin helg!
Lite bilder från promenaden imorse.