SNABBALAXEN

Eftersom att jag varit lite slarvig med mitt bloggande så kommer nu ännu ett inlägg idag. Min 30 dagars challange går väl inte som på räls, men tur är väl det att man kan kompensera när man missar en dag...eller två. Dock ska vi inte stressa. Nej för mycket stress är icke bra, det lär ni ha koll på om ni läste mitt förra inlägg. Jag bloggar när och hur jag vill. Men inte ska jag bryta min utmaning. Blir det inte ett inlägg imorgon så blir det två dagen efter, helt enkelt.
 
Nog om det. Idag tänkte jag bjuda er på en favoritlunch. När jag är hungrig vill jag att det ska gå snabbt tills jag får mat, annars blir jag som killen i snickersreklamen. En diva alltså.
 
Något som är snabblagat och så himla gott är ju självaste laxen! Idag stekte jag upp champinjoner och lax tillsammans i pannan (inte allt för länge då laxen inte får bli torr). Samtidigt slängde jag ihop en sallad på babyspenat, rivna morötter, frön och nötter, pesto och fetaost. Blandade ihop allt i en bunke med vinäger, olja, citron och salladskrydda. Slängde sedan på champonjonerna, laxen och lite mer fetaost som topping. Tog cirka 15 minuter allt som allt.
 
Voilà!