SNIPP SNAPP SNUT...

Nej nu är jag mest arg över att jag suttit med en massa bilder och försökt fixa ett collage men ej lyckats då både dator och mobil inte ville samarbeta...frustrerande. Jag skiter i collaget.
 
I alla fall, sista dagen på Tetra pak är över och jag är lite ledsen över att lämna mina kompanjoner där. Idag var jag så snäll och bjöd dem alla på dunderfika och kramkalas. Dunderfika hör i och för sig till den vanliga ordningen men kramkalas händer mer sällan.
 
För er som undrar vad jag sysslade med där inne på fabriken så satt jag på kontoret och godkände alla filer, med andra ord granskade själva designen som sedan skulle gå i tryck. Det första av alla moment inne på Tetra som krävs för att en komplett förpackning ska bli till. Låter kanske lite halvintressant, men tro mig, man lär sig ett och annat av att läsa mjölkförpackningar var dag. Kommer nog mest sakna norskarnas kluriga rebusar på deras mjölk-och yoghurtförpackningar och Arlas sköna tips och trix. Jag har lärt mig allt från hur kons fyra magar fungerar till hur man gör ost samt vad de fem grundsmakerna har för uppgifter. Mmm, allmänbildning på hög nivå.
 
Men snipp snapp snut så var denna tid på tetra slut, precis som Februari månad. Nu är jag trött. Godnatt på er. Vi hörs och ses på Mars imorgon!
 
Kram!
 
Inget collage blev till, men jag hittade några mysiga bilder från minnesvärda stunder.