Vänskap att ta vara på

Välkommen måndag, regn, rusk och slask! Vilken tur att jag har ett jobb inomhus kände jag idag. På tal om jobbet så gör jag min sista dag imorgon (suck). Jag har trivts väldigt bra på Tetra, framför allt på grund av alla de finurliga människor där. Och på tal om finurlig människa så gjorde jag min sista dag med min finurliga arbetskamrat Martina idag. Hon är en klippa skarpare än någon annan den damen, som var dag förgyllt jobbet med glädje, kloka ord och härligheter. Inte trodde jag att jag skulle finna en vän så fin som henne innanför dörrarna på fabriken. Livet är fullt av fina överraskningar minnsan! 


Men, så fint som det låter så ska man ju ta vara på äkta vänskap, så detta var inget tack och adjö för alltid. Mig lär hon inte bli av med i första taget. 

Idag bjöd hon till och med på hembakade semlor sådär dan före fettisdagen. Som sagt, vänskap ska man ta vara på. 

Marre på mattan

Alltså Moa!! Nu blir jag tårig i ögonen igen.
Fina, roliga, snälla, omtänksamma och härligt gula glädjespridaren Moa! <3 är så himla glad att jag lärt känna dig! Det har aldrig varit jobbigt att åka till jobbet när jag vet att du sitter där i din blåa mössa och sprider glädje omkring dig. Det kommer inte bli sig likt utan dig där! Och vattnet kommer sannerligen inte vara lika gott framöver ;)
Men tur att du inte låter mig slippa dig, för det är det sista jag vill! Vi ses snart igen, det bara är så! <3