TOMHET

Vårväder som övergick i kyla, slask och regn...Jag är tacksam över att jag i alla fall hann komma hem och njuta av det fina vårvädret några dagar innan det slog över. Det var helt underbart!
 
Efter att jag kom hem från Vietnam hade jag en svullen mage som hette duga. Hade ont, var väldigt gasig och såg helt ärligt gravid ut, till och med när jag vaknade på morgonen putade magen. Blev lite orolig för att det skulle vara något knasigt, men svullnaden har gått över och nu mår magen fint igen. Jag har luskat lite och kommit fram till att min magsjuka i Vietnam + all konstig mat + dålig sömn + rubbade rutiner + jetlag kan ha varit anledningen. Jag har verkligen en känslig mage för omständigheter utöver det vanliga, vilket ställer till det lite ibland. Svensk "ren" mat, bra dygnsrytm, vila, fysisk aktivitet och en massa pruttande var medicinen minsann!
 
Jag är ledig, gör precis vad jag vill varje dag, käkar en massa smoothiebowls, gosar med mina fina husdjur, tränar kontinuerligt, lyssnar på 27585732 poddar dagligen men känner tyvärr en jobbig tomhet. På måndag börjar jag jobba igen, gud vad skönt! Jag älskar att jobba. Fick komma tillbaka till Tetra Pak igen, vilket jag är väldigt tacksam över.
 
Någon mer än jag som blir frustrerad av att inte veta vad man vill med livet? När jag är ute och reser så blir jag så inspirerad och tänker inte på prestation, krav, studier eller något ångestladdat ämne överhuvudtaget. Jag släpper verkligen allt och tänker inte ens på morgondagen. Vaknar när jag vill, äter vad jag vill, chillar när jag vill, gör precis vad jag vill när jag vill och skrattar hela tiden. Jag lever för stunden och tycker att allt känns så himla bra. Nu är jag tillbaka här, funderar över livet, luskar i alla studier man kan tänka sig, får en lätt ångest och känner att jag måste prestera. När jag känner så här brukar jag ringa till Emelie. Hon är den klokaste människa jag vet och har bra svar på allt, ärliga framför allt. Hon får mig att känna mig trygg. Har ni någon sådan fantastisk person i livet att luta er tillbaka på, som bara excisterar och får er att må bra, utan att ens behöva säga något? Isåfall, håll hårt i henne/honom.
 
Du är så jäkla dryg Ellen, men usch vad jag älskar dig, pruttefisen.
 
 
Bella

Så härliga bilder! Jan relatera faktiskt till det där med att resa, man släpper allt och blir så.. bekymmerslös. Kramis!